МЕТОДИЧНИЙ КАБІНЕТ ВІДДІЛУ ОСВІТИ ВАСИЛЬКІВСЬКОЇ РДА

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2014 » Лютий » 20 » Cемінар – практикум із теми: «Впровадження інноваційних технологій у навчально – виховному процесі школи І ступеня»
18:26
Cемінар – практикум із теми: «Впровадження інноваційних технологій у навчально – виховному процесі школи І ступеня»
13 лютого 2014 року методистом Васильківського районного методичного кабінету Сперкач Т.Г.  на базі Глевахівської ЗОШ І- ІІІ ступенів був проведений районний семінар – практикум для вчителів із актуальної  теми: «Впровадження інноваційних технологій у навчально – виховному процесі школи І ступеня». На семінарі були присутні вчителі 2-х класів загальноосвітніх навчальних закладів району. Учасники семінару відвідали:        

Навчальне заняття з математики у 2-Б класі з теми: «Засвоєння таблиці ділення на 4. Застосування таблиці для знаходження значень виразів і розв’язування задач».              

Навчальне заняття  з математики у 2-А класі з теми: « Поділ на рівні частини. Половина, третина, чверть числа. Дії з іменованими числами( величинами)».                                     Навчальне заняття з природознавства  у 2-В класі з теми: «Весняні явища в житті рослин».                                                                    

Навчальне заняття з елементами тренінгу у 2-А класі з  теми: «Застосування ІКТ для розвитку психічних процесів та якостей молодшого школяра».                          

Теоретичний блок семінару складався з виступів, які готували учителі початкових класів: Сторчак А.Ф. : «Особливості викладання математики у початковій школі у відповідності до вимог нової навчальної програми»; Литвин Г.В. «Використання педагогічних програмних засобів у початковій школі»; Кузьменко Л.І. «Роль фізхвилинок  на уроках у початковій школі у підвищенні інтересу до навчання». Крім цього практичним психологом школи Храпуновою В.О. був проведений  майстер-клас із теми: «Зняття психологічної напруги у педагогічних працівників».                                                                     

 Усі учасники семінару збагатилися новими знаннями, отримали заряд позитивних емоцій.


Переглядів: 788 | Додав: RMK | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Форма входу

Пошук

Навчаємося вдома

Календар

«  Лютий 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
2425262728

Відділ освіти

Освітянські сайти

Ми у Facebook

Профосвіта вчителя

2019/2020 н.р

Корисні посилання

 pedpresa.com

Захист прав дітей

Національна гаряча лінія Національна дитяча гаряча лінія

Архів записів