МЕТОДИЧНИЙ КАБІНЕТ ВІДДІЛУ ОСВІТИ ВАСИЛЬКІВСЬКОЇ РДА

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2017 » Лютий » 23 » Семінар-практикум вчителів фізики
17:25
Семінар-практикум вчителів фізики

22 лютого на базі Путрівського НВК відбувся семінар-практикум вчителів фізики Васильківського району. Метою семінару було знайомство з можливостями цифрової лабораторії майбутнього Еinstein.  На практичному занятті були присутні методист РМК Долотцева С.Г., керівник районного методоб’єднання Параніч Г.І., а також вчителі Мар’янівської ЗОШ, Гребінківської ЗОШ, Устимівської ЗОШ, Малосалтанівської ЗОШ, В.Вільшанської ЗОШ, Барахтівського НВК, Пшеничненського НВК, Калинівської ЗОШ №1, Яцківського НВК, Іванковичівського НВК, Данилівської ЗОШ, Дослідської ЗОШ, Гребінківської гімназії, Тростинського НВК, Гвоздівського НВК, Путрівського НВК.

З можливостями цифрової лабораторії учасників семінару  ознайомив Параніч Г.І. –  вчитель Ковалівської гімназії. Він продемонстрував обладнання в дії. Вчителі переглянули досліди з теми «Рух тіла з прискоренням», ознайомилися з графіками руху тіл, визначали магнітні полюси, вимірювали залежність сили струму від напруги.

Вчитель фізики Путрівського НВК Константин Тетяна Дмитрівна продемонструвала досліди, які були проведені на уроках в 7 класі з тем «Коливання математичного маятника», «Сила пружності», «Вага тіла» і поділилась своїми думками щодо використання обладнання.

Вчителі активно обговорювали результати дослідів. Матеріали семінару зацікавили присутнії. Учасники засідання отримали багато позитивних емоцій. Розглянули основні питання, що стосуються навчально-виховного процесу на уроках фізики.

На завершення семінару, було підведено підсумки зустрічі і вироблено рекомендації для роботи в майбутньому. Планується організувати групу учнів району для проведення практичних  занять на базі Путрівського НВК.

 

Переглядів: 624 | Додав: RMK | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Форма входу

Пошук

Навчаємося вдома

Календар

«  Лютий 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728

Відділ освіти

Освітянські сайти

Ми у Facebook

Профосвіта вчителя

2019/2020 н.р

Корисні посилання

 pedpresa.com

Захист прав дітей

Національна гаряча лінія Національна дитяча гаряча лінія

Архів записів