МЕТОДИЧНИЙ КАБІНЕТ ВІДДІЛУ ОСВІТИ ВАСИЛЬКІВСЬКОЇ РДА

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2015 » Серпень » 29 » Серпнева конференція педагогічних працівників Васильківського району
15:44
Серпнева конференція педагогічних працівників Васильківського району

27 серпня 2015 року  у приміщенні Калинівської ЗОШ І-ІІІ ступенів №1 відбулося пленарне та секційні засідання серпневої конференції педагогічних працівників Васильківського району, на якому були присутні: працівники відділу освіти – Кривша Л.В., Чалий М.М., Варга Б.І.,  голова районної профспілки Алексєєнко В.І.,  завідуюча районним методичним кабінетом відділу освіти   Андрикевич І. В., керівники освітніх закладів.

З вітальним словом  звернулась Кривша Л.В., яка привітала учасників конференції зі святом Дня знань та побажала подальших успіхів педагогам Васильківщини.

На пленарному засіданні виступили Бондаренко Л.А., керівник НВК «Ковалівська гімназія», яка поділилась досвідом Чеської Республіки з питання організації освітньої діяльності у країні. У червні цього року вона була членом групи від Київщини, яка відвідала Чеську Республіку з метою вивчення досвіду. Літвінська С.П., заступник директора Устимівської ЗОШ І-ІІІ ступенів висвітлила питання впровадження міжнародного проекту «Лідери освітніх ініціатив», учасником якого вона є. На останок  директори ЦДЮТ Шевченко Л.В. та ДЮСШ Нехта В.В. підвели підсумок роботи позашкільних закладів за минулий навчальний рік та визначили пріоритетні напрями на наступний.

Паралельно із пленарним засіданням на базі Калинівської ЗОШ І-ІІІ ст. №1  методисти районного методичного кабінету провели  секційні  фахові засідання, на яких акцентували увагу педагогів на пакет нових нормативно-правових документів щодо розвитку освіти України та Київської області; проаналізували роботу районних методичних структур за минулий навчальний рік та визначили актуальні напрямки роботи  на наступний; надали методичні рекомендації щодо організації навчально-виховного процесу в навчальних закладах району у 2015/2016 навчальному році.

Необхідно відзначити ґрунтовну професійну підготовку методистів районного методичного кабінету, які провели роботу з педагогами – фахівцями та акцентували  їх увагу на актуальні питання в організації навчально – виховного процесу 2015/2016 н. р.

Переглядів: 573 | Додав: RMK | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Форма входу

Пошук

Навчаємося вдома

Календар

«  Серпень 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31

Відділ освіти

Освітянські сайти

Ми у Facebook

Профосвіта вчителя

2019/2020 н.р

Корисні посилання

 pedpresa.com

Захист прав дітей

Національна гаряча лінія Національна дитяча гаряча лінія

Архів записів