МЕТОДИЧНИЙ КАБІНЕТ ВІДДІЛУ ОСВІТИ ВАСИЛЬКІВСЬКОЇ РДА

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2015 » Квітень » 27 » Щоб не трапилось біди, пам’ятай про це завжди
11:10
Щоб не трапилось біди, пам’ятай про це завжди

Давно й успішно співпрацюють пожежники-рятувальники частини 47-ДПРП із Глевахівською ЗОШ І-Ш ступенів. Ось і 24 квітня 2015 року вони разом із начальником Васильківського РВ ГУ ДСНС України в Київській області Тищенком Вадимом Васильовичем та головним фахівцем ЦЗ Зінченком В’ячеславом Анатолійовичем завітали до учнів нашої школи на день цивільного захисту, щоб всебічно продемонструвати школярам особливості роботи рятувальників, спорядження та технічного оснащення.

Аби діти мали більш ширше уявлення про роботу оперативно-рятувальної служби, начальник пожежної частини смт Глеваха 47-ДПРП Григоренко Руслан Сергійович та його вогнеборці розповіли школярам  та наочно продемонстрували призначення спецтехніки, бойового спорядження та технічного обладнання, яке використовують при ліквідації різних надзвичайних подій співробітники служби порятунку «101». У ході заходу також учні мали змогу приміряти окремі елементи бойового спорядження вогнеборців та посидіти у спеціальному автомобілі, уявивши себе на мить справжніми рятувальниками – людьми, які,  незважаючи ні на що, завжди готові прийти на допомогу. Особливо підліткам сподобався майстер-клас по гасінню вогнища.

«Такі теоретико-практичні заняття закарбовуються у пам’яті надовго. Ми сподіваємося, що ці заходи, які проводяться в усіх куточках області, у разі виникнення надзвичайної події чи ситуації, допоможуть дітям та дорослим зорієнтуватися, уникнути небезпеки, а, можливо, й допомогти іншим, - зазначив начальник Васильківського РВ ГУ ДСНС України в Київській області Тищенко Вадим Васильович, колишній випускник нашої школи.

Адміністрація школи, педагогічний, учнівський та батьківський колективи дякують працівникам служби порятунку «101» за  цікаві майстер-класи та змістовні бесіди про  порядок дій у разі виникнення надзвичайних ситуацій,  правила поводження при виявленні вибухонебезпечних та інших підозрілих предметів.

Переглядів: 971 | Додав: RMK | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Форма входу

Пошук

Навчаємося вдома

Календар

«  Квітень 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930

Відділ освіти

Освітянські сайти

Ми у Facebook

Профосвіта вчителя

2019/2020 н.р

Корисні посилання

 pedpresa.com

Захист прав дітей

Національна гаряча лінія Національна дитяча гаряча лінія

Архів записів