МЕТОДИЧНИЙ КАБІНЕТ ВІДДІЛУ ОСВІТИ ВАСИЛЬКІВСЬКОЇ РДА

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2017 » Січень » 31 » Шкільний прес-центр - складова інформаційного простору навчального закладу
17:37
Шкільний прес-центр - складова інформаційного простору навчального закладу

31 січня 2017 року гостинно відчинив свої двері Здорівський навчально-виховний комплекс «загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів – дошкільний навчальний заклад» Васильківського району, де зібрав педагогів-організаторів, координаторів та голів комісій з питань преси та інформацій органів учнівського самоврядування.

У семінарі взяли участь: Ібрагімова Діна Хасанівна, генеральний директор громадського дитячого інтернет-телебачення та радіо «Веселка-TV», Шевченко Л.В., директор Васильківського районного центру дитячої та юнацької творчості, Поліщук Є.В., методист районного методичного кабінету відділу освіти Васильківської райдержадміністрації, Ібрагімова Д.Х., Красніков В.К., методист Васильківського районного ЦДЮТ, координатор районної ради «АШКо» дітей Васильківщини».

З привітальними словами до учасників семінару звернулися Шевченко Лідія Василівна, директор Васильківського районного центру дитячої та юнацької творчості та Поліщук Євгенія Володимирівна, методист районного методичного кабінету відділу освіти Васильківської райдержадміністрації, які побажали всім присутнім творчого натхнення та успішної роботи. Директор Здорівського НВК Петрик Григорій Степанович презентував свою книгу «Здорівка» та коротко розповів про історію села та НВК.

Каденко Наталія Миколаївна, заступник директора з навчально-виховної роботи, Петрик Тетяна Григорівна, педагог-організатор, Здорівського НВК разом із комісією преси та інформації президентської республіки «Наша шкільна країна» в цікавій формі презентували діяльність медіахолдингу «Новий простір», до складу якого входить шкільна газета «Шкільний день», шкільне радіо «Хвилинка», шкільне телебачення «Студія ХХІ століття». Саме проект «Шкільне телебачення «Студія ХХІ століття» в 2016 році виборов ІІ місце в обласному конкурсі на кращий суспільнозначущий проект органів учнівського самоврядування.

Під час круглого столу «Створення інформаційного простору навчального закладу: проблеми та перспективи» Ібрагімова Діна Хасанівна розповіла педагогам-організаторам про основні етапи та шляхи створення якісного шкільного телебачення та радіо. Поліщук Євгенія Володимирівна акцентувала увагу педагогів-організаторів на змістовному наповненні контенту шкільних веб-сайтів.

Голови та заступники комісій з питань преси та інформації мали змогу відвідати майстер-класи «Шкільна газета – крок до демократії» та «Шкільне радіо та телебачення – школа навчання проектної діяльності з використання інформаційних технологій», де Катімон Юлія, редактор газети «Шкільний день» та Коленко Христина, головний редактор шкільного радіо «Хвилинка» Здорівського НВК поділилися досвідом та практично навчили учасників основних навичок роботи з газетою та телебаченням. Красніковим Віталієм Костянтиновичем проведено круглий стіл для дітей-лідерів: «Створення районного засобу масової інформації: проблеми та шляхи їх вирішення».

За підсумками роботи семінару прийнято відповідні рекомендації та рішення.

Дякуємо учнівському та педагогічному колективу Здорівського НВК за теплий прийом та корисні знання.

Переглядів: 736 | Додав: RMK | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Форма входу

Пошук

Навчаємося вдома

Календар

«  Січень 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031

Відділ освіти

Освітянські сайти

Ми у Facebook

Профосвіта вчителя

2019/2020 н.р

Корисні посилання

 pedpresa.com

Захист прав дітей

Національна гаряча лінія Національна дитяча гаряча лінія

Архів записів