МЕТОДИЧНИЙ КАБІНЕТ ВІДДІЛУ ОСВІТИ ВАСИЛЬКІВСЬКОЇ РДА

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2017 » Грудень » 21 » Срібна Зірка Святого Миколая нехай усіх нас захищає!
15:48
Срібна Зірка Святого Миколая нехай усіх нас захищає!

З початком зими починаються веселі зимові свята та розваги. Перше свято, якого діти чекають з нетерпінням це день Святого Миколая.

Це найбажаніший день у році для дітлахів. Напередодні свята вони пишуть до нього листи зі своїми побажаннями і вкидають їх в поштову скриньку, або кладуть на вікно.

Тож в цей день вихованці дитячого народознавчо-фольклорного клубу «Джерельце» Васильківського районного ЦДЮТ підготували та провели святково-обрядове дійство для дітей молодшого шкільного віку «Іде святий Миколай...». Більше 200 вихованців ЦДЮТ, маленьких жителів смт Гребінок завітали на свято, адже там на них чекали подарунки, веселі конкурси та розваги. На святі були присутні і особливі гості: діти з обмеженими можливостями, ті що потребують особливої уваги. Адже Святого Миколая здавна вважають покровителем тих, хто найбільше потребує любові та турботи.

Дорогого гостя з янголятами діти зустрічали піснями, святковими дзвонами, в урочистій обстановці подарували Святому Миколаю «Білу книгу добрих справ», в якій розповіли про свої успіхи в навчанні та творчості.

Радощам дітей не було меж, коли вони отримали подарунки від Святого Миколая за те що були чемними, добрими, розумними та слухняними і за свої добрі справи.

А найбільшою вдячністю для організаторів свята, батьків, дідусів та бабусь стали радісні, усміхнені обличчя дітей, сяючі очі та щирі погляди.

В цей же день вихованці ЦДЮТ привітали депутатів Гребінківської селищної ради, які прибули на чергову сесію та побажали їм успішної роботи, нових здобутків і багато-багато добрих справ для дітей та жителів селища, а також взяли участь у запаленні красуні-ялинки на центральній площі Гребінок.

Переглядів: 406 | Додав: RMK | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Форма входу

Пошук

Навчаємося вдома

Календар

«  Грудень 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Відділ освіти

Освітянські сайти

Ми у Facebook

Профосвіта вчителя

2019/2020 н.р

Корисні посилання

 pedpresa.com

Захист прав дітей

Національна гаряча лінія Національна дитяча гаряча лінія

Архів записів