МЕТОДИЧНИЙ КАБІНЕТ ВІДДІЛУ ОСВІТИ ВАСИЛЬКІВСЬКОЇ РДА

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2016 » Травень » 23 » Срібні призери обласних змагань на призи клубу «Шкіряний м’яч»
09:44
Срібні призери обласних змагань на призи клубу «Шкіряний м’яч»

22 травня на на базі спотривного клубу «Арсенал» в селі Шкарівка Білоцерківського району відбулись  фінальні змагання з футболу на призи клубу «Шкіряний м’яч», серед команд юнаків 2003 року народження. Команда Васильківського району, яка сформована з вихованців Васильківської районної дитячо-юнацької спортивної школи (учні Калинівської ЗОШ №1, Глевахівської ЗОШ, Кодаківської ЗОШ та Іванковичівського НВК), також приймала участь в цих змаганнях пройшовши з перемогою зональний відбірковий турнір. Фінал «Шкіряного м’яча» Київської області  зібрав в селі Шкарівка шість найсильніших команд: м.Біла Церква, Баришівського району, Бородянського району, Бориспільського району, Васильківського району та  Рокитнянського району .

Команди шляхом «сліпого» жеребкування, були розподілені на дві групи, змагання в яких пройшли по коловій системі. Наші хлопці в першому матчі своєї групи  з рахунком  1-0 обіграли команду з смт Пісківка (Бородянського району). Другий матч, також склався на користь нашої команди, яка виграла в команди з смт Рокитного з рахунком 3-1. Дві перемоги і перше місце в своїй групі, дало змогу зіграти в стиковому матчі з командою Бориспільського району за золоті нагороди.

В напруженому і безкомпромісному футбольному поєдинку наші хлопці проявили найкращі командні якості гри. В середині першого тайму, команда Васильківського району з пенальті відкриває рахунок 1-0. В кінці другого тайму команді Бориспільського району вдалось відігратись. Матч закінчився «бойовою» нічиєю 1-1. В серії післяматчевих пенальті  вдача була на боці суперників  з Щасливого (4-2).

Команда юнаків 2003 року з Васильківського району Срібний призер змагань Київської області на призи клубу «Шкіряний м’яч». Хлопці заслуговують на найкращі слова подяки, за бійцівський характер і волю до перемоги. Вітаємо  нашу команду та її тренера - Осьмака Олександра Миколайовича і відповідального за участь  команди - Кучму Василя Миколайовича і бажаємо успіхів  в наступному футбольному сезоні.

     

Переглядів: 507 | Додав: RMK | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Форма входу

Пошук

Навчаємося вдома

Календар

«  Травень 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031

Відділ освіти

Освітянські сайти

Ми у Facebook

Профосвіта вчителя

2019/2020 н.р

Корисні посилання

 pedpresa.com

Захист прав дітей

Національна гаряча лінія Національна дитяча гаряча лінія

Архів записів