МЕТОДИЧНИЙ КАБІНЕТ ВІДДІЛУ ОСВІТИ ВАСИЛЬКІВСЬКОЇ РДА

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2019 » Жовтень » 18 » «Створення полікультурного освітнього середовища у процесі навчання іноземної мови»
12:28
«Створення полікультурного освітнього середовища у процесі навчання іноземної мови»

Процеси глобалізації, інформатизації, посилення взаємодії і взаємозалежності країн і народів з метою взаємозбагачення культур, що стали прикметною ознакою розвитку сучасного суспільства, спонукають до підготовки покоління, здатного до співжиття з іншими людьми і соціальними групами. Актуалізується усвідомлення того, що розв’язання проблем співіснування у глобалізованому світі залежить від полікультурної освіти, яка дає змогу людині набути навичок толерантного ставлення до досвіду інших культур.

17 жовтня 2019 року на базі Калинівського НВК №1 Васильківського району під керівництвом талановитого педагога-майстра Фурман Надії Трохимівни відбулося засідання обласної педагогічної студії для вчителів іноземних мов з теми «Створення полікультурного освітнього середовища у процесі навчання іноземної мови». Присутні вчителі області ознайомилися з досвідом учителя з даної теми, розширили свої знання  в галузі полікультурної освіти та вивчення зарубіжного досвіду іншомовної підготовки.

Ґрунтовну підготовку до засідання провели методисти комунального вищого навчального закладу Київської обласної ради “Київський обласний інститут післядипломної освіти педагогічних кадрів” Стадніченко Галина Михайлівна та Кірнасовська Розалія Вільгельмівна.

Участь у роботі студії взяла методист Васильківського районного методичного кабінету Педченко Вікторія Вікторівна.

Дякуєму Петренко Оксані Михайлівні – директору Калинівського НВК №1, учителям закладу Атамасенку Євгенію Михайловичу і Чорній Ларисі Віталіївні, учням-екскурсоводам за організацію і допомогу в підготовці та проведенні цікавого і змістовного заходу.
 

Переглядів: 276 | Додав: adminschool | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Форма входу

Пошук

Навчаємося вдома

Календар

«  Жовтень 2019  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031

Відділ освіти

Освітянські сайти

Ми у Facebook

Профосвіта вчителя

2019/2020 н.р

Корисні посилання

 pedpresa.com

Захист прав дітей

Національна гаряча лінія Національна дитяча гаряча лінія

Архів записів