МЕТОДИЧНИЙ КАБІНЕТ ВІДДІЛУ ОСВІТИ ВАСИЛЬКІВСЬКОЇ РДА

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2019 » Лютий » 18 » Відкрита першість району з тхеквондо ВТФ
10:37
Відкрита першість району з тхеквондо ВТФ

16 лютого 2019 року вперше в історії Васильківщини відбулась Вікрита першість Васильківського району та районної ДЮСШ з тхеквондо ВТФ серед дітей та молодших юнаків. Вони проходили за підтримки народного депутата України Кононенка Ігоря Віталійовича та офіційного спонсора змагань ТОВ «Агротехсоюз» - директор Дергалюк Іван Володимирович. Змагання проходили в спортивному комплексі імені Івана Піддубного (ВР ДЮСШ), що в селищі Калинівка. Участь в змаганнях вазяли більше 100 спортсменів з міст і сіл Київської області: смт Калинівка (Васильківський р-н), м.Ірпінь, м.Буча, смт Гостомиль, м.Вишневе, м.Бровари, м.Боярка, смт Макарів, м.Васильків, с.Шпитьки.

На параді відкриття перед учасниками змагань виступила голова селища Калинівка Олексенко Юлія Олексіївна, яка привітала учасників змагань та побажала перемоги.

Завідуючий сектором молоді та спорту відділу освіти Васильківської РДА фещенко Г.Ю. передав вітання від голови Васильківської РДА Одинця В.І. та розповів про роботу районної влади по розвитку інфраструктури спорту  на Васильківщині.

Кращих вихованців відділення тхеквондо  Васильківької районної дитячо-юнацької спортивної школи, переможців обласних і всеукраїнських змагань було нагороджено цінними подарунками від спонсорів та організаторів змагань.

На татамі, змагання розпочались в наймолодшій віковій категорії. Ніхто, нікому не хотів поступатись. Для багатьох із них, це були перші змагання, перші перемоги та перші нагороди. Були сльози поразки та радість перемоги. Батьки голосно вболівали та підтримували своїх дітей, адже це їхня надія і гордість. Змагання розпочались рано вранці і закінчились о 18-00.

Всі були втомлені, але задоволені від проробленої роботи, адже все робилось для дітей і заради дітей.

Всі переможці і призери відкритої першості Васильківського району отримали грамоти і медалі. Організатори вдячні народному депутату України Кононенко І.В., голові Васильківської РДА Одинцю В.І та ТОВ «Агротехсоюз»-директор Дергалюк І.В. за підтримку, допомогу і розвиток спорту на Васильківщині.

Переглядів: 356 | Додав: RMK | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Форма входу

Пошук

Навчаємося вдома

Календар

«  Лютий 2019  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728

Відділ освіти

Освітянські сайти

Ми у Facebook

Профосвіта вчителя

2019/2020 н.р

Корисні посилання

 pedpresa.com

Захист прав дітей

Національна гаряча лінія Національна дитяча гаряча лінія

Архів записів