МЕТОДИЧНИЙ КАБІНЕТ ВІДДІЛУ ОСВІТИ ВАСИЛЬКІВСЬКОЇ РДА

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2017 » Квітень » 30 » Відкрита першість Васильківського району та районної ДЮСШ з дзюдо
17:27
Відкрита першість Васильківського району та районної ДЮСШ з дзюдо

В новому спортивному комплексі Васильківської районної дитячо-юнацької спортивної школи, що в селища Калинівка, 29 квітня відбулась відкрита першість Васильківського району та районної ДЮСШ з дзюдо серед юнаків і дівчат 2007-2008 та 2009-2010 років народження під патронатом голови Васильківської РДА Одинця В.І. Ці змагання входять до календаря спортивно-масових заходів Київського обласного відділення фізичного виховання і спорту МОН України.

В змаганнях прийняло участь 120 спортсменів з міст  Василькова, Фастова, Боярки, Вишневого, Білої Церкви та Васильківського району. Щоб привітати учасників змагань та вболівальників на парад відкриття завітали - голова Київської ОДА Горган Олександр Любомирович, голова Васильківської РДА Одинець Владислав Іванович, голова Васильківської районної ради Баласенович Наталія Олександрівна та голова Калинівської селищної ради Олексенко Юлія Олексіївна.

До всіх присутніх з вітальним словом і мотиваційною промовою звернувся голова Київської обласної державної адміністрації Горган О.Л., який сам займався спортивними єдиноборствами. Він сказав про величезну роль фізичної культури і спорту в житті людини, розповів історію розвитку боротьби дзюдо та поспілкувався з молодими спортсменами та їх батьками.

Змагання пройшли на високому організаційному рівні, в дружній, чесній, спортивній боротьбі. Головний суддя змагань Харченко Олена Василівна, разом із судійською бригадою провели змагання злагоджено та професійно. Змагання проходили в двох вікових групах по 10 вагових категоріях. По закінченню першості директор районної ДЮСШ Нехта В.В та завідуючий спортивним комплексом РДЮСШ Фещенко Г.Ю. нагородили всіх переможців і призерів відкритої першості Васильківського району з дюздо грамотами і медалями.

Адміністрація районної ДЮСШ  вдячна керівництву Васильківського району, всім спонсорам і меценатам за допомогу в організації і проведенні змагань .

Переглядів: 434 | Додав: RMK | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Форма входу

Пошук

Навчаємося вдома

Календар

«  Квітень 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930

Відділ освіти

Освітянські сайти

Ми у Facebook

Профосвіта вчителя

2019/2020 н.р

Корисні посилання

 pedpresa.com

Захист прав дітей

Національна гаряча лінія Національна дитяча гаряча лінія

Архів записів