МЕТОДИЧНИЙ КАБІНЕТ ВІДДІЛУ ОСВІТИ ВАСИЛЬКІВСЬКОЇ РДА

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2014 » Листопад » 11 » Відкрита першість Васильківської районної ДЮСШ з баскетболу
20:43
Відкрита першість Васильківської районної ДЮСШ з баскетболу

8-9 листопада 2014 року в селищі Гребінки відбулась відкрита  першість Васильківської районної дитячо-юнацької спортивної  школи з баскетболу серед юнаків 2003–2004 року народження. В ній приймали участь п’ять команд: Васильківська РДЮСШ - 1 (с.Ковалівка), Васильківська РДЮСШ - 2 (смт Гребінки), ДЮСШ №1 (м.Біла Церква), «Гребінки-ЗОШ», «Пологи–ЗОШ». Змагання проходили по коловій системі, де кожна команда зустрічалась з своїми суперниками. Всі десять  ігр  проходили ,в цікавій спортивній боротьбі. Для деяких молодих баскетболістів, це були перші змагання,  адже хлопцям по 10-11 років. Після декількох матчів виявились фаворити змагань, це  очікувано була команда ДЮСШ №1 з міста Біла Церква та перша команда Васильківської районної ДЮСШ, що складалась з вихованців районної ДЮСШ, що тренуються на базі «НВК Ковалівська гімназія». Матч між ними і вирішив долю першого місця. Напруга  на спортивному майданчику зростала. В залі не було жодного байдужого вболівальника, градус емоцій глядачів був надзвичайно високий, хто зривався на крик від радості та захоплення, хто - від відчаю.

В ході гострої, напруженої боротьби мінімальну перемогу в одне очка здобули вихованці Васильківської районної ДЮСШ - вони і зайняли перше місце і завоювали золоті нагороди, «срібло» дісталось команді ДЮСШ №1 з міста Біла Церква,  а третю сходинку на  п’єдесталі пошани по праву зайняла друга команда районної ДЮСШ що тренується в Гребінках. Далі турнірна таблиця виглядає так: 4 - місце зайняла команда «Гребінки – ЗОШ», п’яте місце  команда «Пологи-ЗОШ». Всі команди показали достатньо високий рівень підготовки, але це тільки перші кроки хлопців в їхньому довгому спортивному житті.

На параді закриття змагань завідуючий сектором молоді та спорту Васильківської районної державної адміністрації Терещенко Василь Васильович та директор Васильківської районної дитячо-юнацької спортивної школи  Нехта Володимир Васильович , привітали юних баскетболісті і нагородили переможців і призерів змагань грамотами та медалями. Для багатьох хлопців ,це були перші нагороди в житті. Бажаємо їм спортивного зростання та нових перемог !!!

Методист Васильківської районної ДЮСШ             Бутенко Л.Л.

Переглядів: 889 | Додав: RMK | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Форма входу

Пошук

Навчаємося вдома

Календар

«  Листопад 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930

Відділ освіти

Освітянські сайти

Ми у Facebook

Профосвіта вчителя

2019/2020 н.р

Корисні посилання

 pedpresa.com

Захист прав дітей

Національна гаряча лінія Національна дитяча гаряча лінія

Архів записів