МЕТОДИЧНИЙ КАБІНЕТ ВІДДІЛУ ОСВІТИ ВАСИЛЬКІВСЬКОЇ РДА

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2015 » Січень » 25 » Відкрита першість Васильківської районної ДЮСШ з футзалу присвячена Дню Соборності України
10:10
Відкрита першість Васильківської районної ДЮСШ з футзалу присвячена Дню Соборності України

24 січня 2015 року відбулась відкрита першість Васильківської районної дитячо-юнацької спортивної  школи з футзалу серед юнаків 2002-2003 року народження і молодших присвячений Дню Соборності України. Змагання  проходили в селі Путрівка в спортивному залі навчально-виховного комплексу «Путрівська гімназія». Змагання проходили під патронатом Київського обласного відділення Національного Олімпійського комітету України та за підтримки спортивного клубу «Штурм» ( голова СК Дадашов Р.Е.) і в них приймали участь сім команд, які були розбиті на дві групи.

На параді відкриття змагань після підняття прапору України  учасників і гостей змагань вітали: виконуючий обов’язки голови Васильківської  районної державної адміністрації Червенко Є.М., начальник відділу освіти Васильківської РДА Гейко І.М.,член виконкому Київського обласного відділення Національного Олімпійського комітету України Непосєдов А.Ю., директор Васильківської районної ДЮСШ Нехта В.В.,завідуючий сектором молоді та спорту РДА Терещенко В.В., голова  Васильківської районної організації «Просвіта» Ковальчук Л.Ю. - які розповіли про всенародне свято - День Cоборності України та побажали успіхів у спорті юним футболістам.           

Слова вітання діти почули від почесного гостя змагань - видатного українського спортивного журналіста і телекоментатора , який все своє життя присвятив популяризації фізичної культури і спорту Щербачова Валентина Васильовича . Він розповів дітям про футбольні матчі, які він організовував і проводив в Гімалаях та на Південному полюсі.

Змагання  в двох групах проходили по коловій системі.  Ці ігри мали визначити місця команд в кожній із груп . Перше і друге місце в групах давало змогу командам поборотися за медалі.

Після  групових  змагань  відбулись  стикові  матчі  за  3-4  та  1-2  місця.  В  матчі  за  3-4  місця  зустрілись  господарі:команда Васильківської районної ДЮСШ №2 та команда СК «Штурм», які в  своїх групах посіли другі місця. В напруженій боротьбі перемогу здобула Васильківської  районної ДЮСШ , яка і посіла третє  місце.

       В  головному фіналі - за 1-2 місце зустрілись команди Васильківської РДЮСШ №1 та команда «Містечко»( Васильківська РДЮСШ). В цікавій  спортивній боротьбі  проходив весь матч. Перший тайм завершився з рахунком 3:3, але в другому сильнішими виявились юні футболісти першої команди районної ДЮСШ вони і здобули перемогу з рахунком 6:3 і завоювали золоті медалі.

        Отже,  в  результаті  підсумкова  таблиця  виглядає  так:

       І місце – Васильківська РДЮСШ №1 /тренер  Осьмак О.М./

       ІІ місце – «Містечко» ( РДЮСШ) /тренер  Чвіров В.Т./

       ІІІ місце –  Васильківська РДЮСШ №2 /тренер  Осьмак О.М./

       ІV місце  - СК «Штурм» смт Гребінки /тренер Машина А.М./

       V місце – « Запруддя» Рокитнянський район

       VІ місце – ФК «Форвард» м.Васильків

       VІ місце – СК « Глева» смт Глеваха

     Після закінчення турніру на параді закриття та нагородження директор  Васильківської  районної  ДЮСШ  Нехта В.В. ,член виконкому Київського обласного відділення НОК України Непоседов А.Ю., начальник відділу освіти Гейко І.М.,голова Васильківської районної федерації футболу Матушевич Л.В.  нагородили переможців і призерів змагань кубками, грамотами і медалями та побажали успіхів юним спортсменам .

      Адміністрація  Васильківської  районної  ДЮСШ висловлює вдячність спортивному клубу  «Штурм»,особисто голові СК Дадашову Р.Е. за фінансову допомогу в проведення  змагань та адміністрації Путрівського  НВК  за допомогу в організації турніру.

Переглядів: 614 | Додав: RMK | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Форма входу

Пошук

Навчаємося вдома

Календар

«  Січень 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031

Відділ освіти

Освітянські сайти

Ми у Facebook

Профосвіта вчителя

2019/2020 н.р

Корисні посилання

 pedpresa.com

Захист прав дітей

Національна гаряча лінія Національна дитяча гаряча лінія

Архів записів