МЕТОДИЧНИЙ КАБІНЕТ ВІДДІЛУ ОСВІТИ ВАСИЛЬКІВСЬКОЇ РДА

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2019 » Березень » 4 » Відкритий турнір з дзюдо присвячений Міжнародному жіночому дню
10:26
Відкритий турнір з дзюдо присвячений Міжнародному жіночому дню

2 березня в спортивному комплексі імені Івана Піддубного Васильківської районної ДЮСШ відбувся відкритий турнір з дзюдо серед юнаків та дівчат присвячений Міжнародному жіночому дню. Змагання відбулись за підтримки народного депутата України Кононенка Ігоря Віталійовича та за сприяння голови Васильківської районної державної адміністрації Одинця Владислава Івановича.

В змаганнях прийняли участь команди з Васильківської районної ДЮСШ, м.Василькова, м.Біла Церква та м.Жашкова (Черкаська область). Всього в змаганнях прийняли участь 120 юних дзюдоїстів. На параді відкриття з привітальним словом до учасників звернулись: селищний голова Калинівки Олексенко Юлія Олексіївна, завідуючий сектором молоді та спорту Васильківської РДА Фещенко Григорій Юрійович.

Всі дівчата, які приймали участь в змаганнях отримали цінні подарунки від постійного спонсора всіх наших змагань ТОВ «Агротехсоюз» - директор Дергалюк Іван Володимирович.

Змагання пройшли в дружній, спортивній боротьбі. Батьки та рідні палко підтримували своїх юних спортсменів.

Всі переможці і призери відкритого районного турніру з дзюдо,що пройшов на Васильківщині у мальовничому селищі Калинівка отримали грамоти, медалі та сувеніри, а дівчата які зайняли призові місця ще, й футболки з емблемою боротьби дзюдо.

 

Організатори також привітали жінок тренерів, які привезли на змагання своїх вихованців квітами та подарунками. Слова вдячності тренеру відділення дзюдо Васильківської районної ДЮСШ майстру спорту України Харченко Олені Василівні за пророблену роботу. Висловлюємо подяку Дергалюку Івану Володимировичу – директору ТОВ «Агортехсоюз» за співпрацю та постійну підтримку і допомогу в розвитку дитячого спорту на Васильківщині.

Переглядів: 396 | Додав: RMK | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Форма входу

Пошук

Навчаємося вдома

Календар

«  Березень 2019  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Відділ освіти

Освітянські сайти

Ми у Facebook

Профосвіта вчителя

2019/2020 н.р

Корисні посилання

 pedpresa.com

Захист прав дітей

Національна гаряча лінія Національна дитяча гаряча лінія

Архів записів