МЕТОДИЧНИЙ КАБІНЕТ ВІДДІЛУ ОСВІТИ ВАСИЛЬКІВСЬКОЇ РДА

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2016 » Травень » 16 » Відкриття спортивного комплексу в Данилівці
19:25
Відкриття спортивного комплексу в Данилівці

14 травня 2016 року в селі Данилівка Васильківського району відбулось відкриття спортивного комплексу, в якому будуть працювати відділення дзюдо, тхеквондо та панкратіону Васильківської районної дитячо-юнацької спортивної школи (директор Нехта В.В.) та громадська фізкультурна організація

«Здорова нація» (голова-Фешенко Г.Ю.), яка на громадських засадах займається фізичною культурою з населенням нашого району. 

На  святкове відкриття спортивного комплексу завітали: Народний депутат України - Чемпіон світу з греко-римської боротьби Хвича Мапірашвілі, голова Васильківської РДА Одинець В.І., голова Васильківської районної ради Баласенович Н.О., голова с. Данилівка Бец.В.І., начальник відділу освіти Васильківської РДА Гейко І.М., депутати Васильківської районної ради, жителі військового містечка, батьки та вихованці Васильківської районної ДЮСШ. Почесні гості привітали жителів всіх ближніх населених пунктів – с. Данилівки,  смт Калинівки, с. Плесецького, с. Варовичі, с. Кожухівка, які отримали прекрасні спортивні зали, де матимуть змогу повноцінно займатись фізичною культурою та спортом.  

Спортивний  комплекс  включає в себе два спортивних зали з роздягальнями  та гімнастичне містечко:

1. Зал спортивних єдиноборств  (татами, боксерські груші).

2.Тренажорний зал (різноманітні тренажори, штанги, гирі).

3. Стріт воркаут (гімнастичне містечко на подвір’ї).

Приміщення спортивного комплексу знаходиться на балансі сільської ради села Данилівка, але передано в оренду відділу освіти Васильківської РДА та фізкультурній громадській організації «Здорова нація». Ми вдячні керівництву Васильківського району та Данилівській сільській раді за проведений ремонт та придбане нове спортивне обладнання.

Батьки і вихованці районної ДЮСШ були  приємно вражені умовами в яких будуть займатися наші діти.

Після церемонії відкриття та концертних номерів відбулись і перші спортивні змагання - відкрита першість Васильківської районної ДЮСШ з дзюдо серед юнаків та дівчат 2005-2009 року народження. Це наймолодші наші вихованці, які тільки починають займатися дзюдо. Батьки  із задоволенням вболівали за своїх майбутніх чемпіонів, адже для когось, це були перші змагання і перші нагороди. Вітаємо вісі учасників змагань та висловлюємо слова вдячності батькам, які привели і які ще приведуть - своїх дітей до нас в спортивну школу, адже Ваші діти це майбутнє нашої держави – ЗДОРОВЕ, КРАСИВЕ, СИЛЬНЕ!

Васильківська районна дитячо-юнацька спортивна школа запрошує всіх бажаючих юнаків і дівчат (віком від 6-16 років) займатися в групах підготовки з дзюдо, тхеквондо, панкратіону. Заняття будуть проводить кваліфіковані тренери-викладачі, Майстер спорту України.

В  громадській фізкультурній організації «Здорова Нація»  займаються старші юнаки і дівчата, які за віком не мають право бути вихованцями ДЮСШ, а також будуть працювати групи гімнастики для дівчат шкільного віку.

Запрошуємо до співпраці та фізкультурно-масових і спортивних занять  всіх бажаючих та небайдужих!

Переглядів: 572 | Додав: RMK | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Форма входу

Пошук

Навчаємося вдома

Календар

«  Травень 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031

Відділ освіти

Освітянські сайти

Ми у Facebook

Профосвіта вчителя

2019/2020 н.р

Корисні посилання

 pedpresa.com

Захист прав дітей

Національна гаряча лінія Національна дитяча гаряча лінія

Архів записів