МЕТОДИЧНИЙ КАБІНЕТ ВІДДІЛУ ОСВІТИ ВАСИЛЬКІВСЬКОЇ РДА

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2016 » Березень » 25 » Виїзне навчання слухачів курсів підвищення кваліфікації директорів навчальних закладів на базі НВК «Ковалівська гімназія»
22:28
Виїзне навчання слухачів курсів підвищення кваліфікації директорів навчальних закладів на базі НВК «Ковалівська гімназія»

23 березня 2016 року НВК «Ковалівська гімназія» зустрічала гостей.

З ініціативи ректора Комунального вищого навчального закладу Київської обласної ради  «Академія неперервної освіти» Г.І. Осадчого було  проведено  виїзне навчання слухачів курсів підвищення кваліфікації директорів навчальних закладів на базі НВК «Ковалівська гімназія».

Навчання сплановано керівником навчального відділу КВНЗ КОР «Академія неперервної освіти» Майбородою Зінаїдою Яківною.

Майборода Зінаїда Яківна та директор НВК «Ковалівська гімназія» Бондаренко Людмила Анатоліївна презентували слухачам майстер-клас на тему: «Управлінська діяльність навчальними закладами».

Візитною карткою закладу стало музичне вітання учасників художньої самодіяльності під керівництвом заступника директора з ВР Звіздецької Людмили Петрівни.

Директор НВК «Ковалівська гімназія» Бондаренко Людмила Анатоліївна  та заступник директора з НМР Варава Людмила Василівна провели  лекцію-тренінг на тему: «Розвиток громадянських компетентностей  в Україні».

Заступник директора з НВР Дубчак Наталія Феодосіївна та вчитель фізики Параніч Геннадій Іванович презентували цифрове обладнання лабораторії «Einstein». Така лабораторія надає можливість проводити різного роду природничо-наукові експерименти як у приміщенні навчального закладу, так і за його межами. Вчителі провели ряд досліджень, демонстрацій природничо-наукових експериментів з використанням різних цифрових датчиків. Продемонстрували можливості цифрової лабораторії та ознайомили з пакетом програмного забезпечення, яке дозволяє швидко знімати,  аналізувати, обробляти та зберігати експериментальні дані.

 

Переглядів: 536 | Додав: RMK | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Форма входу

Пошук

Навчаємося вдома

Календар

«  Березень 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031

Відділ освіти

Освітянські сайти

Ми у Facebook

Профосвіта вчителя

2019/2020 н.р

Корисні посилання

 pedpresa.com

Захист прав дітей

Національна гаряча лінія Національна дитяча гаряча лінія

Архів записів