МЕТОДИЧНИЙ КАБІНЕТ ВІДДІЛУ ОСВІТИ ВАСИЛЬКІВСЬКОЇ РДА

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2018 » Квітень » 13 » Всесвітній день авіації та космонавтики
12:56
Всесвітній день авіації та космонавтики

Всесвітній день авіації та космонавтики – пам’ятна дата, що відзначається 12 квітня , установлена на знак першого польоту людини в космос.

В Україні 12 квітня відзначається як День працівників ракетно – космічної галузі України. Привидів для святкування в Україні достатньо, адже країна має третій після США та Росії ракетно – космічний комплекс, а в рейтингу космічної активності наразі – на п’ятому місці. До української космонавтики привертають увагу й досягнення першого космонавта незалежної України Леоніда Каденюка. У 1997 році він узяв участь в експедиції міжнародного екіпажу на борту американського шатлу «Колумбія».

З нагоди свята 12 квітня у початковій школі Плесецької ЗОШ І- ІІІ ступенів відкрилася виставка "Космічні фантазії", що стала відмінним приводом продовжити патріотичне і громадське виховання дітей, сформувати та підтримати почуття завзятості, прагнення до досягнення мети, гордість за звершення свого народу.

Перший поверх початкової школи був оформлений яскравими малюнками, колажами, творчими виробами на тему: « День космонавтики», створеними руками дітей. Учні початкової школи стали першими , хто здійснив «політ у космос». Діти старанно взяли участь у оформлені класної дошки під час виховної бесіди « Мандрівка у космос».

Учні спробували себе у ролі космонавтів, астрономів, конструкторів, які досліджували таємниці космосу. Школярі у формі усного журналу «Шлях до зірок» із великим захопленням розповіли цікаві факти з життя космонавтів про будівництво космічного корабля, перший штучний супутник.

Таємниць у Всесвіті ще так багато, відкривайте їх, друзі!

Переглядів: 436 | Додав: RMK | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Форма входу

Пошук

Навчаємося вдома

Календар

«  Квітень 2018  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30

Відділ освіти

Освітянські сайти

Ми у Facebook

Профосвіта вчителя

2019/2020 н.р

Корисні посилання

 pedpresa.com

Захист прав дітей

Національна гаряча лінія Національна дитяча гаряча лінія

Архів записів