МЕТОДИЧНИЙ КАБІНЕТ ВІДДІЛУ ОСВІТИ ВАСИЛЬКІВСЬКОЇ РДА

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2013 » Лютий » 27 » Всеукраїнська науково - практична конференція
18:52
Всеукраїнська науково - практична конференція

26 лютого 2013 року у м. Києві за підтримки голови Київської ОДА Присяжнюка Анатолія Йосиповича відбулося пленарне засідання Всеукраїнської науково-практичної конференції «Патріотичне виховання громадян України – передумова розвитку державності».   

На конференції була присутня також і делегація  Васильківського району, яка складалася з працівників відділу освіти, методичного кабінету та освітніх закладів.

Конференція мала на меті:
 - привернути увагу громадськості до питання патріотичного виховання особистості в сучасній Україні, консолідувати зусилля органів державного управління та місцевого самоврядування, навчальних закладів і громадських організацій щодо патріотичного виховання;
 - обговорити пропозиції щодо розроблення й удосконалення нормативно-правового забезпечення патріотичного виховання дітей і молоді в державі, а також теоретико-методологічні засади формування і розвитку патріотичних почуттів вихованців, учнів і студентів;
 - визначити методичні орієнтири підготовки педагогічних працівників до патріотич­ного виховання, розвитку і соціалізації дітей і молоді.
      Завершилося пленарне засідання виголошенням проекту звернення учасників Всеукраїнської науково-практичної конференції «Патріотичне виховання громадян України – передумова розвитку державності» до державних діячів, керівників органів державного управління і місцевого самоврядування, керівників громад­ських організацій, науково-педагогічних працівників, освітян.

          Дектальніше з інформацією можна ознайомитись на сайті КОІПОПК. 
 

Переглядів: 850 | Додав: Ірішка | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Форма входу

Пошук

Навчаємося вдома

Календар

«  Лютий 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728

Відділ освіти

Освітянські сайти

Ми у Facebook

Профосвіта вчителя

2019/2020 н.р

Корисні посилання

 pedpresa.com

Захист прав дітей

Національна гаряча лінія Національна дитяча гаряча лінія

Архів записів