МЕТОДИЧНИЙ КАБІНЕТ ВІДДІЛУ ОСВІТИ ВАСИЛЬКІВСЬКОЇ РДА

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2018 » Лютий » 1 » «Опанування художніх цінностей та способів художньої діяльності на уроках образотворчого мистецтва»
16:05
«Опанування художніх цінностей та способів художньої діяльності на уроках образотворчого мистецтва»

30 січня 2018 року згідно плану роботи Васильківського районного методичного кабінету відбулося засідання майстер-класу вчителя образотворчого мистецтва В.Вільшанського НВК Головань Л.В. з теми «Опанування художніх цінностей та способів художньої діяльності на уроках образотворчого мистецтва».

Презентацію системи роботи навчального закладу «Роль освітнього середовища у формуванні естетичних смаків та духовних цінностей школярів»  підготувала директор В.Вільшанського НВК Драч Н.В.

В ході теоретичного блоку вчителі обговорили питання збереження національно-культурних цінностей українського народу, ознайомились з історією та різновидами вінків.

Чудову театралізовану презентацію про символіку стрічок та квітів українського  вінка запропонували учасникам вчителі В.Вільшанського НВК Тарасенко Л.П., Яценко Т.П. з вихованцями. Учениці закладу демонстрували вінки, виготовлені з різних матеріалів та різними техніками.

Зворушливим був виступ голови батьківського комітету В.Вільшанського НВК І. Туровський зі своїми дітьми: звучали пісні про родину, Батьківщину, молитва за Україну.

Учасники майстер-класу виготовили вінок у техніці «канзаші»(техніка рукоділля, заснована на складанні особливим чином шматочків тканини).

Всі учасники заходу відзначили плідну роботу керівника майстер-класу Головань Л.В., отримали позитивні емоції.

Переглядів: 424 | Додав: RMK | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Форма входу

Пошук

Навчаємося вдома

Календар

«  Лютий 2018  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728

Відділ освіти

Освітянські сайти

Ми у Facebook

Профосвіта вчителя

2019/2020 н.р

Корисні посилання

 pedpresa.com

Захист прав дітей

Національна гаряча лінія Національна дитяча гаряча лінія

Архів записів