МЕТОДИЧНИЙ КАБІНЕТ ВІДДІЛУ ОСВІТИ ВАСИЛЬКІВСЬКОЇ РДА

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2019 » Березень » 27 » Засідання педагогічної студії музкерівників та вихователів-методистів ЗДО та НВК Васильківського району
16:25
Засідання педагогічної студії музкерівників та вихователів-методистів ЗДО та НВК Васильківського району

Слухання музики - це один із консервативних видів діяльності у дитячому садку. А що робити, коли малечу так і тягне порухатися, потанцювати, коли звучить класика? Як це бажання використати з користю? На ці запитання сьогодні шукали відповіді музкерівники та вихователі-методисти ЗДО та НВК Васильківського району під час другого засідання педагогічної студії.

Захід відбувся 20 березня 2019 року на базі ЗДО "Струмочок" селища Зелений Бір Крушинської сільської ради. Під час засідання було розглянуто питання активних технологій навчання слуханню музики.
У першій частині заходу присутніми було переглянуто заняття у старшій групі «Подорож у величне царство музики», яке провела музичний крівник закладу Полтавець Вікторія Іванівна.

Методист райметодкабінету Іліч Оксана Геннадіївна представила до уваги присутніх презентацію «Активні технології навчання у музичній діяльності дітей дошкільного віку» (Еміля Жака-Далькроза, Золтана Кодая, Карла Орфа, (ритмічно-рухова інтерпретація музичних творів, релятивний спів, елементарне музикування, технології слухання музики та ігрові технології)), а музкерівник Полтавець Вікторія Іванівна - «Активне слухання за методикою Батії Штраус», сутність якої полягає у внесенні ігрових елементів у сприйняття музичних творів та використання різних видів музичної діяльності: рух (прості танцювальні форми), інструментальний супровід (необов’язково на фабричних інструментах), мелоречитація.

У другій частині педагогічної студії учасники із задоволенням приняли участь у практикумі «Почуй та відтвори».

Також в рамках педагогічного фестивалю «Освіта Васильківщини – 2019» учасники зустрічі поділилися своїми здобутками щодо вдосконалення роботи музкерівників, впровадження інноваційних методик.


Керівник закладу Кичинська Оксана Валентинівна провела екскурсію по заладу, у якому нещодавно завершився ремонт.
Захід відбувся у теплій атмосфері. Дякуємо адміністрації ЗДО "Струмочок" за теплий прийом.

Переглядів: 473 | Додав: RMK | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Форма входу

Пошук

Навчаємося вдома

Календар

«  Березень 2019  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Відділ освіти

Освітянські сайти

Ми у Facebook

Профосвіта вчителя

2019/2020 н.р

Корисні посилання

 pedpresa.com

Захист прав дітей

Національна гаряча лінія Національна дитяча гаряча лінія

Архів записів