МЕТОДИЧНИЙ КАБІНЕТ ВІДДІЛУ ОСВІТИ ВАСИЛЬКІВСЬКОЇ РДА

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2019 » Грудень » 1 » Засідання районної педагогічної студії для вихователів, вихователів-методистів, заступників директорів НВК з дошкільної освіти
15:08
Засідання районної педагогічної студії для вихователів, вихователів-методистів, заступників директорів НВК з дошкільної освіти

28.11.2019 на базі ЗДО «Дзвіночок» Гребінківської селищної ради відбулося перше засідання районної педагогічної студії для вихователів, вихователів-методистів, заступників директорів НВК з дошкільної освіти з теми «Нетрадиційне малювання як засіб залучення дітей дошкільного віку до художньої творчості».

Заклад дошкільної освіти має авторську програму з нетрадиційного малювання "Малярик-Веселкарик" для дітей середнього та старшого дошкільного віку, яка затверджена науково-методичною радою КОІПОПК. Авторами програми є вихователі Ганіченко О.Ю., Приліпка Т.Г., завідувач Фокіна Т.М. тому не дивно, що на першому засіданні було розглянуто питання гурткової роботи в ЗДО як форми забезпечення варіативного компонента дошкільної освіти.

У першій частині зустрічі присутніми були переглянуті три заняття гуртка з нетрадиційного малювання «Малярик – Веселкарик»: «Пори року» (старша група), яке провела вихователь Ганіченко О.Ю., «Їжачок шукає друзів» (середня група), яке провела вихователь Приліпка Т.Г., «Ляпка мандрує – малюнок малює» (старша група), яке провела вихователь Люта Л.А.

Під час другої частини районної педстудії з теми «Нетрадиційне малювання як засіб залучення дітей дошкільного віку до художньої творчості» вихователь – методист ЗДО "Дзвіночок" Григораш Л.М. розповіла про використання нетрадиційних технік малювання з дітьми дошкільного віку в умовах закладу дошкільної освіти. Вихователі Ганіченко О.Ю. та Приліпка Т.Г. представили презентацію "Впровадження гурткової роботи з нетрадиційного малювання як варіативної частини Базового компонента дошкільної освіти".

Вихователь Глівінська О.М. провела з учасниками засідання практикум: «Організація гри–подорожі в поєднанні з нетрадиційним малюванням» (вправляння учасників педагогічної студії в оволодінні техніками нетрадиційного малювання).

Наприкінці методист райметодкабінету Іліч О.Г. підвела підсумки засідання та ознайомила присутніх з методичними рекомендаціями.

Переглядів: 253 | Додав: adminschool | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Форма входу

Пошук

Навчаємося вдома

Календар

«  Грудень 2019  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031

Відділ освіти

Освітянські сайти

Ми у Facebook

Профосвіта вчителя

2019/2020 н.р

Корисні посилання

 pedpresa.com

Захист прав дітей

Національна гаряча лінія Національна дитяча гаряча лінія

Архів записів