МЕТОДИЧНИЙ КАБІНЕТ ВІДДІЛУ ОСВІТИ ВАСИЛЬКІВСЬКОЇ РДА

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2015 » Лютий » 23 » Засідання творчої групи "Пошук" вчителів початкових класів
16:53
Засідання творчої групи "Пошук" вчителів початкових класів

19 лютого 2015 року на базі Погребівського НВК "ЗОШ І-ІІІ ступенів - ДНЗ" відбулося засідання творчої групи "Пошук" вчителів початкових класів району з теми "Ідеї "Школи радості" В. Сухомлинського в умовах сучасної початкової школи". 

Вчителі Погребівського НВК поділилися досвідом із колегами з теми засідання.

Карпенко А.І., вчитель 3 класу, підготувала та провела урок позаклоасного читання на тему "Книги, які навчають жити", основною метою якого було розширити та поглибити знання дітей про життя та творчість В. Сухомлинського, формувати навички та потребу самостіійно вибирати та осмислено читати твори письменника. 

Урок пройшов у доброзичливій атмосфері. Вчитель раціонально розподілила час на всі етапи уроку та логічно пов`язала їх. Вміло та доречно підібрала дидактичний матеріал та наочність, використала мультимедійні засоби. Готуючись до уроку, діти виконали пошукову роботу і дібрали матеріал про життя та творчість письменника, презентували збірки дитячих творів В. Сухомлинського. 

 

 

Учасники засідання високо оцінили урок, висловили подяку вчителю. 

Всі учасники засідання взяли участь у проведенні уроку-свята "Мово, моя українська, мово, моя материнська", присвяченому Міжнародному дню рідної мови, який підготували та провели Власенко Н.Я.- вчитель 4 класу та Кутова К.М. - вчитель 2 класу. Активну участь у проведенні заходу прийняли батьки Тяка Ю.О. та Проста С.А. 

За круглим столом вчителі розглянули питання: "Використання педагогічної спадщини В.О. Сухомлинського у процесі морально-етичного та естичного виховання дітей молодшого шкільного віку" А.І. Карпенко; "В.О. Сухомлинський про казку як засіб морально-психологічного впливу на дітей молодшого шкільного віку" О.А. Трикоз. 

Всі учасники засідання прийняли активну участь у обговоренні проблемних питань, обмінялись досвідом та прийняли методичні рекомендації. 

Переглядів: 634 | Додав: adminschool | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Форма входу

Пошук

Навчаємося вдома

Календар

«  Лютий 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
232425262728

Відділ освіти

Освітянські сайти

Ми у Facebook

Профосвіта вчителя

2019/2020 н.р

Корисні посилання

 pedpresa.com

Захист прав дітей

Національна гаряча лінія Національна дитяча гаряча лінія

Архів записів