МЕТОДИЧНИЙ КАБІНЕТ ВІДДІЛУ ОСВІТИ ВАСИЛЬКІВСЬКОЇ РДА

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2017 » Листопад » 1 » Засідання творчої групи «Пошук» вчителів початкових класів з теми «Застосування кейс-методу в початкових класах»
17:45
Засідання творчої групи «Пошук» вчителів початкових класів з теми «Застосування кейс-методу в початкових класах»

31 жовтня 2017 року на базі Митницького НВК відбулося засідання творчої групи «Пошук» вчителів початкових класів з теми «Застосування кейс-методу в початкових класах». У проведенні засідання взяли участь 16 педагогів, готових до творчості та змін в роботі: Куроченко Л.В., Богачук Н.П., Пологівській НВК, Савчук Ю.Ф., Кодаківська ЗОШ І-ІІІ ст., Панежда М.І., Калинівська ЗОШ І-ІІІ с. №2, Линник Л.М., Желяк А.В., Гребінківський НВК, Кавецька Т.І., Данилівська ЗОШ І-ІІІ ст., Гайдаєнко О.О., Бондар Л.Б.. Іванковичівський НВК, Никончук Л.А., Глевахівська ЗОШ І-ІІІ ст.,Чикригіна Н.В., Устимівська ЗОШ І-ІІІ ст., Ященко Л.В.,Прохоренко О.М., Мазуренко І.М., Митницький НВК., Власенко Н.Я., Карпенко А.І., Погребівська філія Путрівського НВК.

Сперкач Т.Г., методист з початкового навчання Васильківського РМК ознайомила з темою та метою засідання, завданнями діяльності творчої групи на 2017/2018 навчальний рік. Презентувала також концептуальні засади нової української школи, стан впровадження нового державного стандарту в експериментальних навчальних закладах району.

На засіданні учасники опрацювали теоретичну інформацію з теми «Кейс уроки в початковій школі», а також опрацювали деякі інформаційні джерела з цієї теми. Активну участь у підготовці матеріалів до засідання взяли вчителі Митницького НВК Ященко Л.В., Іванковичівського НВК Гайдаєнко О.О., Бондар Л.Б.

Сучасне покоління школярів потребує нових знань, вмінь та компетенцій, які частенько не може запропонувати освітня система. Саме тому виникла потреба в розробці та застосуванні на уроках нових методів навчання, медіа матеріалів.

Учасники засідання відзначили, що така нова форма учнівського навчання є добрим стимулом у покращенні знань хлопчиків і дівчаток, допомагає глибше зрозуміти тему, розвинути уявлення,  підігріти цікавість, отримати додаткову інформацію з теми, що вивчається.

Переглядів: 529 | Додав: RMK | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Форма входу

Пошук

Навчаємося вдома

Календар

«  Листопад 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930

Відділ освіти

Освітянські сайти

Ми у Facebook

Профосвіта вчителя

2019/2020 н.р

Корисні посилання

 pedpresa.com

Захист прав дітей

Національна гаряча лінія Національна дитяча гаряча лінія

Архів записів