МЕТОДИЧНИЙ КАБІНЕТ ВІДДІЛУ ОСВІТИ ВАСИЛЬКІВСЬКОЇ РДА

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2015 » Листопад » 26 » «Здорові діти – щаслива нація!»
21:31
«Здорові діти – щаслива нація!»

Здоровий спосіб життя та зміцнення  здоров’я – головна складова на шляху покращення якості життя. Адже наше здоров’я сьогодні – це основа здоров’я  майбутніх поколінь.

Під девізом «Здорові діти – щаслива нація!» в Гребінківській гімназії з 02 по 27   листопада пройшов проект в рамках  місячника  здорового способу життя.

Протягом зазначеного часу було заплановано та проведено ряд   заходів, спрямованих на допомогу  учнівській молоді  у формуванні навичок здорового способу життя та усвідомлення негативного впливу шкідливих звичок на організм людини. Найголовнішим для людини є життя, а найбільшою цінністю в житті є здоров’я – ця ідея супроводжує всю навчально-виховну, пізнавальну та позашкільну роботу гімназії.

В ході проведення місячника учні взяли активну участь у конкурсі – виставці малюнків «Ми за здоровий спосіб життя» та конкурсі  плакатів «Шкідливі звички – квиток в один кінець». У такий спосіб кожен мав можливість показати свою активну життєву позицію та бачення даної проблеми. Класні  керівники  5-11 класів провели ряд годин спілкування з учнями гімназії на теми «Будьмо здорові!», «Ми обираємо життя!», «За хмарою тютюнового диму» та ін..

Вже давно в гімназії стало доброю традицією проводити  щоденну флешмоб-зарядку   протягом дня. Це зміцнює імунітет і підвищує опірність організму до хвороб, забезпечує прилив енергії та бадьорості і піднімає настрій на цілий день. Популярністю серед гімназистів користується  куточок відвертого відкритого спілкування  «Паркан думок»,  де учні можуть вільно висловити  свою власну думку з приводу актуального питання.

Бібліотекар гімназії  провела бібліотечні уроки «Здорово бути здоровим!» та організувала тематичну книжкову  виставку  «Ми – здорове покоління».  Медичний працівник провела практичні заняття «Як вберегтися від грипу»  та бесіди щодо дотримання правил здорового способу життя.

Завершальним етапом місячника  стало засідання Круглого столу з гострими кутами «Твоє життя – твій вибір!». Учні 8-11 класів презентували власні дослідження  : «Фаст фуд – сумна статистика», «Відірвись від комп’ютера», «Мобільний зв’язок  - його вплив на організм людини», «Алкогольні напої – міфи та реальність» та ін.

Ми сподіваємося, що різноманітні  заходи, які плануються і проводяться систематично, сприятимуть правильному вибору гімназистів та усвідомленню відповідального ставлення до власного здоров’я та життя.

Переглядів: 652 | Додав: RMK | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Форма входу

Пошук

Навчаємося вдома

Календар

«  Листопад 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30

Відділ освіти

Освітянські сайти

Ми у Facebook

Профосвіта вчителя

2019/2020 н.р

Корисні посилання

 pedpresa.com

Захист прав дітей

Національна гаряча лінія Національна дитяча гаряча лінія

Архів записів