МЕТОДИЧНИЙ КАБІНЕТ ВІДДІЛУ ОСВІТИ ВАСИЛЬКІВСЬКОЇ РДА

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2015 » Лютий » 16 » Знати права, виконувати обов’язки
15:15
Знати права, виконувати обов’язки

В рамках реалізації проекту «Вивчаємо та реалізовуємо свої права та обов’язки» 10 лютого 2015 року в Калинівському філіалі Васильківського районного центру дитячої та юнацької творчості  відбувся черговий збір лідерів учнівського самоврядування, в якому взяли участь представники учнівських організацій загальноосвітніх шкіл району.

Відкрила засідання голова асоціації шкільних об’єднань Васильківщини Аліна Даценко, яка проінформувала про роботу комісії з питань прав дитини та допомоги в проблемних ситуаціях та запросила до діалогу гостю зібрання лідерів – Круць Аллу Миколаївну – працівника Васильківського МВ ГУ МВС України.

В розмові зі школярами Алла Миколаївна наголосила на необхідності правової освіти дітей, підлітків та юнацтва з метою реалізації себе як повноправних членів суспільства, щоб не допустити порушення прав та приниження гідності власної та своїх друзів. Відбулася серйозна дискусія щодо виконання своїх обов’язків учнівською молоддю.

Далі був інтелектуальний брейн-ринг, який проходив в ігровій формі. Учасники зібрання розділилися на 4 команди. Гра проходила за чотирма раундами: «Стріли правосуддя», «Правова абетка», «Зашифроване послання», «Терези Феміди». Під час гри учасники команд: пояснювали, які права і свободи людей було порушені в запропонованих відеороликах, пропонували свої варіанти виходу з кризових ситуацій, розшифрували та пояснювали вислови відомих людей про права людини (Махатма Ганді, Елеонори Рузвельт та інших).

Засідання пройшло в невимушеній та сприятливій атмосфері, вкотре підтвердивши активність лідерів району. Його учасники отримали чергові завдання від районної ради асоціації шкільних об’єднань Васильківщини щодо реалізації проекту «Моя країна – Україна. Київщина – серце України».

Переглядів: 453 | Додав: RMK | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Форма входу

Пошук

Навчаємося вдома

Календар

«  Лютий 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
232425262728

Відділ освіти

Освітянські сайти

Ми у Facebook

Профосвіта вчителя

2019/2020 н.р

Корисні посилання

 pedpresa.com

Захист прав дітей

Національна гаряча лінія Національна дитяча гаряча лінія

Архів записів