МЕТОДИЧНИЙ КАБІНЕТ ВІДДІЛУ ОСВІТИ ВАСИЛЬКІВСЬКОЇ РДА

Статистика


Онлайн всього: 13
Гостей: 13
Користувачів: 0
Головна » 2015 » Червень » 2 » Обласний турнір з футболу на Васильківщині
13:34
Обласний турнір з футболу на Васильківщині

1 червня 2015 року в селі Іванковичі, Васильківського району на футбольному полі зі штучним покриттям, який знаходиться в мальовничому місті поряд з дубовим гаєм, пройшов обласний турнір (відкрита першість Васильківської районної ДЮСШ) з футболу присвячений Міжнародному Дню Захисту дітей. Його організували і провели: сектор молоді та спорту РДА (завідуючий сектором Терещенко В.В.), Васильківська районна федерація футболу (голова Матушевич Л. В.), Васильківська районна дитячо-юнацька спортивна школа (директор  Нехта В.В.)

На парад відкриття цього турніру завітав Голова Васильківської районної державної адміністрації  – Одинець Владислав Іванович, який привітав учасників змагань та побажав успіхів в змаганнях.

На турнір були запрошені команди двох вікових груп 2002-2003 року народження  та 2004 року народження і молодші з міст Василькова ( к-да міської ДЮСШ, ФК «Форвард»), Фастова (к-да ДЮСШ, к-да «Динамо-Фастів»), Білої Церкви ( к-да ФК «Каменяр»), Обухів (к-да ДЮСШ), с.Іванковичі  та команди  Васильківської  районної ДЮСШ.Всього в турнірі брали участь 16 команд 

Кожна вікова група в якій грали вісім команд була розподілена на дві підгрупи, де по коловій системі визначали сильніших, за право поборотись в фінальній частині за медалі. Після цього відбулись стикові матчі між переможцями і призерами групового турніру.

Серед команд 2002-2003 р.н. за 3-4 місце грали команди СК «Каменяр» (м.Біла Церква) та «ДЮСШ – Фастів-2003». З рахунком 3-0  перемогу здобули  юнаки із Білої Церкви, які і зайняли третє місце. В матчі за перше місце зійшлись команди Васильківської районної ДЮСШ 9 тренер Осьмак О.М.) та ДЮСШ  міста Фастів (тренер Осколок В.Д.). В напруженій спортивній боротьбі пройшов весь фінальний матч, який так і не виявив переможця. В післяматчевих штрафних ударах (пенальті) сильнішми та вдачливішими були фастівчани ,які і посіли перше місце, а команда Васильківської районної дитячо-юнацької спортивної школи завоювада срібні нагороди.

В молодшій віковій групі команд юнаків 2004 року народження за 3-4 місце зійшлись команди ДЮСШ Васильківського району та СК Гребінки. Осовний матч і цієї гри закінчився 1-1. Після матчеві пенальті принесли перемогу і третє місце юнакам з смт Гребінки (тренер Наконечний М.Л. та Білоцерківець А.В.).

В головному фіналі молодшої вікової групи за 1-2 місце зустрілись команди ДЮСШ  з міста Васильків (тренер Гусакова Т.С.) та ДЮСШ міста Обухів (тренер Мозговий В.О.). Перемогли васильківчани   які і зайняли перше місце.

Організаційний комітет футбольного турніру, визав  кращими і нагородив призами від спонсорів та організаторів:

серед гравців 2002-2003 року народження

кращий гравець - Юрченкуо Андрій (Васильківська районна ДЮСШ);

кращий бомбардир - Матвійчук Максим ( ДЮСШ м.Фастів);

кращий воротар - Дубаса Ярослав (СК « Каменяр» м.Біла Церква);

серед гравців 2004 року народження і молодші:

кращий гравець - Радченко Максим (ДЮСШ м.Васильків);

кращий бомбардир - Марусей Матвій (ДЮСШ м.Обухів);

кращий воротар - Горбаченко Назар (СК Гребінки).

Всі команди учасниці на параді закриття отримали дипломи за участь в змаганнях, а також футбольні м’ячі.  Переможці і призери турніру присвяченого Міжнародному дню захисту дітей отримали кубки, грамоти та медалі. Всі учасники футбольного свята отримали заряд позитивних емоцій та задоволення від футболу.

 

 

 

Переглядів: 631 | Додав: RMK | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Форма входу

Пошук

Навчаємося вдома

Календар

«  Червень 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930

Відділ освіти

Освітянські сайти

Ми у Facebook

Профосвіта вчителя

2019/2020 н.р

Корисні посилання

 pedpresa.com

Захист прав дітей

Національна гаряча лінія Національна дитяча гаряча лінія

Архів записів