МЕТОДИЧНИЙ КАБІНЕТ ВІДДІЛУ ОСВІТИ ВАСИЛЬКІВСЬКОЇ РДА

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » Архів матеріалів

Твердження, що краса врятує світ, відомо всім, бо людина стала людиною, коли побачила яскраве різнобарв’я рідної природи, коли почула спів жайворонка й тьохкання солов’я, коли відчула тонкі пахощі бузкового цвіту й медові розливи білої акації. Але людина інколи забуває, що вона є лише часточкою природи, із законами й силами якої необхідно рахуватися. Птахи – частина природи, без яких її врода була б неповною!

Птахи – наші друзі!  Їх можна побачити й почути скрізь: у парках, скверах, садах, лісах, на полях, біля водойм, у містах і селах або просто на вулицях. Птахи прикрашають землю. Їх весела, дзвінка пісня, яскраве забарвлення оживляє природу, вселяє в нас бадьорість і радість.< ... Читати далі »

Переглядів: 633 | Додав: RMK | Дата: 04.04.2016

26-31 березня 2016 року на Київщині перебуває делегація лідерів учнівського самоврядування зі звільнених територій Донецької та Луганської областей. Візит делегації здійснено в рамках співпраці закладів освіти Київської, Донецької та Луганської областей з метою  культурної та соціальної консолідації українського суспільства, встановлення тісних контактів між активною молоддю задля розбудови цілісної суверенної України. 30 березня гостей приймав НВК «Ковалівська гімназія»

Діти-переселенці та їх родини, на сьогоднішній день, є одними з найуразливіших категорій населення. Адже вони змушені зустрічатися із травматичними і стресовими ситуаціями значно частіше. Ці ситуації впливають на дитину в пер ... Читати далі »

Переглядів: 561 | Додав: RMK | Дата: 01.04.2016

Первоцвіти - безцінний дар природи, перша посмішка весни, прикраса лісів! До примхливої природи ці ранні квіти чудово пристосувались. Але у них є інший ворог, від якого важко врятуватися - це ми з вами. Прогулянка до лісу ранньої весни - просто спокуса. Руки так і тягнуться до квітів... Але не поспішайте зривати це диво! Збираючи і продаючи первоцвіти, ми губимо їх, купуючи -  допомагаємо губити.

Серед усіх дикорослих рослин найвразливіші саме ранньовесняні квітучі, або ефемероїди. Більшість із них мають дуже короткий вегетаційний період. За місяць-другий їм треба встигнути вирости, відцвісти, утворити насіння, зробити запас поживних речовин, відкласти його в коренях, бульбах, цибулинах до наступного року ... Читати далі »

Переглядів: 578 | Додав: RMK | Дата: 01.04.2016

 30.03.2016р. на базі ДНЗ був проведений семінар-практикум для вихователів ДНЗ та НВК з теми: «Використання інноваційних технологій навчання в пізнавальному розвитку дітей дошкільного віку».

Детальніше на сайті Іліч О.Г.

Переглядів: 529 | Додав: Ксенія | Дата: 30.03.2016 | Коментарі (0)

25 березня в Гребінківській гімназії в рамках тижня інформатики, який організували і провели вчителі Шевченко Аліна Андріївна та Михайлюк Олексій Олегович, пройшла розважально-інтелектуальна гра «Інформатичний калейдоскоп». У чесному поєдинку зійшлися команди «Пікселі»(5 клас), «Віруси» (6-А клас) і «Гігабайт»(6-Б клас). На шляху до перемоги долали юні інтелектуали непрості завдання на станціях «Художня», «Словесна», «Анаграма», «Ерудит». Активними були і вболівальники команд. З невеликою перевагою в лідери вийшла команда «Віруси». Вітаємо їх з перемогою.

Переглядів: 544 | Додав: RMK | Дата: 29.03.2016

23 березня на базі Калинівської ЗОШ І-ІІІ ступенів №1 відбувся семінар-практикум вчителів хімії «Розрахункові задачі з хімії як засіб формування предметних компетентностей».

Детальніша інформація на сайті "Природничо-географічні науки про всіх"

Переглядів: 536 | Додав: ruba | Дата: 26.03.2016 | Коментарі (0)

23 березня 2016 року НВК «Ковалівська гімназія» зустрічала гостей.

З ініціативи ректора Комунального вищого навчального закладу Київської обласної ради  «Академія неперервної освіти» Г.І. Осадчого було  проведено  виїзне навчання слухачів курсів підвищення кваліфікації директорів навчальних закладів на базі НВК «Ковалівська гімназія».

Навчання сплановано керівником навчального відділу КВНЗ КОР «Академія неперервної освіти» Майбородою Зінаїдою Яківною.

... Читати далі »

Переглядів: 542 | Додав: RMK | Дата: 25.03.2016

Вибір професії, яка відповідає інтересам і нахилам особистості молодої людини - завдання складне. Воно не завжди під силу підлітку, тому треба постійно, цілеспрямовано допомагати формуванню інтересу й любові до певного виду професійної діяльності. Важливо, щоб учні добре орієнтувалися в світі професій, актуальних в селі, місті, районі, регіоні. Для цього потрібне кваліфіковане інформування учнів, поступове та цілеспрямоване ознайомлення зі світом професій за сучасними профорієнтаційними методиками.

З метою сприяння професійного самовизначення учнів, формування позитивного ставлення до професій, що користуються попитом на ринку праці, 22 березня у Мархалівському НВК було проведено вих ... Читати далі »

Переглядів: 965 | Додав: RMK | Дата: 23.03.2016

Шановні колеги!
Підтримайте, будь ласка, наш ДНЗ "Дзвіночок" смт Гребінки, який прймає участь у конкурсі "Калейдоскоп педагогічних ідей з екологічного виховання дошкільників"

Проголосуйте за посиланням: http://nz.pedpresa.com.ua/edu/5566 

  

Переглядів: 555 | Додав: Ксенія | Дата: 21.03.2016

З 9 по 16 березня 2016 року відбулись змагання на першість Васильківського району з волейболу серед команд дівчат загальноосвітніх шкіл, які були організовані відділом освіти Васильківської РДА (начальник Гейко І.М.) та Васильківською районною ДЮСШ (директор Нехта В.В.). Змагання входять в загальнокомандний залік XIX-х споривних ігр школярів Васильківщини, кожній загальноосвітній школі.

Спочатку  змагання пройшли в шести територіальних зонах. Всього  прийняло участь 21-а команда із  районних шкіл. В кожній зоні змагання проходили в чесній спортивній боротьбі. До фінальної частини першості району з волейболу, що відбулась 16 березня в спортивному залі Путрівського НВК прибули найсильніші команди& ... Читати далі »

Переглядів: 648 | Додав: RMK | Дата: 17.03.2016

« 1 2 ... 81 82 83 84 85 ... 193 194 »

Форма входу

Пошук

Навчаємося вдома

Календар

«  Квітень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930

Відділ освіти

Освітянські сайти

Ми у Facebook

Профосвіта вчителя

2019/2020 н.р

Корисні посилання

 pedpresa.com

Захист прав дітей

Національна гаряча лінія Національна дитяча гаряча лінія

Архів записів